MAS

Het MAS (Museum aan de Stroom) wil een internationaal en grensverleggend museum zijn over wereldwijde verbondenheid tussen mensen en collecties vanuit uiteenlopende denk- en leefwerelden. Met een stroom aan verhalen, bekeken vanuit meerder perspectieven, betrekt het museum iedereen die nieuwsgierig is naar het heden, verleden en de toekomst van Antwerpen en de wereld.

Meisje met hond in Doel, Antwerpen

VICE

Reportage over de laatste en nieuwste bewoners van Doel.

  • In opdracht van VICE Belgium
  • In samenwerking met Yannick Dekeukelaere
Dreamville

Tomorrowland

Dreamville omschrijven als camping van Tomorrowland is een understatement. Het is een bruisende stad die tienduizenden festivalbezoekers verwelkomt én verwent. Als lid van het officiële mediateam zorg ik al enkele jaren voor kleurrijke foto’s van ‘s werelds mooiste muziekfestival.

Nutskasten

Pimpen van 30 nutskasten op de Belgiëlei in Antwerpen met straatbeelden van vroeger en nu.

Mirto

Portretten van werknemers bij maatwerkbedrijf Nevelland dat tegenwoordig als Mirto door het leven gaat.
Boekpublicatie en fotoexpo.

Poerim

Poerim of het Joods carnaval is een jaarlijks terugkerend feest waarbij overvloedig gefeest en gedronken wordt. Tijdens Poerim volgde ik leerlingen van de Jesode Hatora-school, die verkleed als Romeinen geld ophaalden voor het goede doel.

Amival

Al 50 jaar geeft Amival aangepast, zinvol en lonend werk aan zijn kleine 500 werknemers. Om dat in de verf te zetten maakten we een bijzonder jaarboek, niet met cijfers en grafieken maar met persoonlijke portretten van de werknemers zelf.